Campanie de donare de sânge la Caransebeș

4 August 2023 Off By Pavel Canea
Campanie de donare de sânge la Caransebeș

Episcopia Caransebeșului împreună cu Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș și ATOR Banatul de Munte, organizează o nouă campanie de donare de sânge în Postul Adormirii Maicii Domnului.

Luni, 7 august, între orele 8:30 și 12:30, la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș sunt așteptați toți cei care doresc să dăruiască un strop de viață tuturor celor care au nevoie.

„Exercițiul donatorului de sânge poate proba valoarea morală a unei societăți. Cel care donează sânge este cel care înțelege valoarea vieții și felul în care viața se multiplică în societate și felul în care viața devine nu numai o valoare a mea, ci o valoare a ta. De aceea sloganul acestei campanii de sânge este «Împreună dăruim viață», aceasta pentru că viața nu poate fi doar o valoare personală, ci ea devine o valoare comunitară, o valoare prin care suntem invitați ca și prin donarea de sânge s-o stimulăm și s-o facem vie în societate”, a afirmat părintele Casian Rușeț, consilier cultural al Episcopiei Caransebeșului.

 Ca să fie evitat timpul îndelungat de așteptare, vă invităm să vă programați pentru donarea de sânge, apelând la numărul de telefon 0761990593 (Laura Smetana). Prin donarea de sânge este sprijinită schimbarea unei mentalități prin normalizarea actului nobil de donare de sânge, se va elibera câte o adeverință medicală, din partea Centrului de Transfuzie Sanguină, pentru fiecare donator, prin care persoana este scutită (prin lege), în ziua respectivă, de la muncă, școală /facultate și se vor efectua analize de sânge, gratuit, care pot fi ridicate la scurt timp după donare.

Vă așteptăm să fim împreună, luni, 7 august, la Caransebeș, pentru a dărui un strop de viață!