Acțiunea caritabilă „Mâinile Bucuriei”

16 March 2020 Off By Herea Darius
Acțiunea caritabilă „Mâinile Bucuriei”

În perioada 16-20 martie 2020, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, în parteneriat cu Primăria Reșița, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Caraș-Severin și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Caraș-Severin, organizează Acțiunea caritabilă „Mâinile Bucuriei”, în scopul de a veni în ajutor cetățenilor Reșiței aflați în grupa de risc în contextul pandemiei cu noul Coronavirus (bătrâni, persoane cu afecțiuni cardio-vasculare).

În această perioadă, voluntarii de pe raza municipiului Reșița vor sta la dispoziția solicitanților și vor putea oferi ajutor cu plata urgentă a facturilor și achiziționarea de alimente de bază, medicamente și alte lucruri necesare, astfel încât aceștia să nu trebuiască să se expună riscurilor venite odată cu părăsirea căminelor pe durata pandemiei.

În acest sens, încurajăm orice persoană care se află în grupele mai sus menționate (bătrâni, persoane cu afecțiuni cardio-vasculare, etc.) sau orice persoană care dorește să sprijine o rudă aflată în grupa de risc să ne contacteze pe pagina de Facebook ATOR Banatul de Munte sau la numărul de telefon 0726.561.449 (Anita Radics, Președinte ATOR Banatul de Munte). Încurajăm inclusiv persoanele aflate în afara țării să ne contacteze pentru a putea veni în ajutorul rudelor vârstnice rămase acasă.

Menționăm, de asemenea, că toți voluntarii campaniei vor lua toată măsurile necesare de siguranță și de igienă, astfel încât orice pericol de expunere sau contactare a virusului să fie eliminat.