Nou cabinet medical în incinta Centrului Eparhial din Caransebeș

10 January 2021 Off By Pavel Canea
Nou cabinet medical în incinta Centrului Eparhial din Caransebeș

Sâmbătă, 9 ianuarie, Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului a binecuvântat noul cabinet medical ce se află în incinta Centrului Eparhial din Caransebeș. Este vorba despre cabinetul medical de Oftalmologie „Opticlass”  ce va oferi diagnosticare și tratament medical și chirurgical al afecțiunilor oftalmologice, investigații și mijloace terapeutice de ultimă generație, coroborate cu experiența medicală vastă a personalului.

Renumitul medic primar, dr. Augustin Ivănescu, va activa la acest cabinet începând de luni, 11 ianuarie, oferind pacienților servicii profesionale de consultanță, spectrul diagnostic oftalmologic complet cu tehnologie de ultimă generație, dar și proceduri chirurgicale cum ar fi chirurgia refractivă, chirurgia cataractei fără bisturiu, chirurgia glaucomului sau chirurgia retiniană.

„Cred că prin deschiderea acestui cabinet zona noastră are numai de câștigat, deoarece credincioșii de aici sunt văduviți de multe ori de asistență medicală și de aceea ne-am gândit ca aici la Episcopie să amenajăm mai multe spații pentru a fi la îndemâna medicilor și pacienților. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat ca într-un an greu să amenajăm acest cabinet pentru că este foarte important să ne axăm și pe această latură socială ca să preîntâmpinăm anumite boli și complicații”, a subliniat Preasfințitul Lucian după slujba de sfințire.

„Nu avem în zona noastră o asistență medicală bine definită și de aceea acest cabinet medical vine să completeze o latură foarte importantă în ceea ce privește sănătatea pentru cetățenii din județul nostru și nu numai. Le dorim succes și binecuvântare tuturor medicilor care se vor osteni aici, precum și pacienților ce vor călca pragul acestui cabinet, dar le dorim în primul rând sănătate de la bunul Dumnezeu, Doctorul suprem al sufletelor și trupurilor noastre”, a mai adăugat ierarhul.

În incinta Centrului Eparhial din Caransebeș mai funcționează și un cabinet de cardiologie „SlovenskiMed” ce oferă o gamă completă de investigații cardiologice în ambulator, pentru acuratețea diagnosticului și stabilirea tratamentului corespunzător.

Intrarea la aceste cabinete se face de pe strada Mihai Halici, la numărul 1A.