Taina Sfântului Maslu în Parohia Cornereva

23 April 2019 Off By Herea Darius
Taina Sfântului Maslu în Parohia Cornereva

În Anul omagial al satului românesc, la Duminica Floriilor, la orele după amiezii s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Cornereva din Protopopiatul Băile Herculane. Credincioșii din această parohie au dat dovadă prin prezența la această taină, că Postul Mare reprezintă perioada de pocăință și curățire sufletească, perioada în care sufletul înfometează mai aprig după Dumnezeu, pregătindu-se astfel pentru înveșmântarea lor în Lumina Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

 

Slujba Sfântului Maslu a fost oficiată de către părintele protopop Iosif Frenț al Protopopiatului Băile Herculane și preot paroh al Parohiei Domașnea, părintele Bogdan Belu de la Parohia Bârza, părintele Zaharia Cocie de la Parohia Verendin, părintele Pavel Găină de la Parohia Pecinișca, părintele  pensionar Lucian Idomir și părintele paroh Nicolae Valușescu.

 

La finalul slujbei, părintele paroh a mulțumit tuturor celor prezenți la această taină, preoților, dar nu în ultimul rând, a mulțumit lui Dumnezeu pentru bunătatea Sa dăruită asupra noastră. (Claudiu Românu)