„Dăruiește mai mult decât primești!” în Parohia Prigor

5 March 2020 Off By Herea Darius
„Dăruiește mai mult decât primești!” în Parohia Prigor

Din încredințarea și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, lucrarea Centrului social-filantropic din Parohia Prigor, Protopopiatul Băile Herculane, continuă prin misiunea filantropică a Bisericii, întotdeauna prezentă și necesară în trecut, dar încă și mai necesară în prezent.

Sfântul Apostol Pavel, în epistola sa sobornicească, insistă asupra faptului că numai acea credință care se manifestă în fapte de ajutorare a celor în lipsuri și nevoi este cu adevărat o credință mântuitoare.

La începutul Postului Mare, prin grija și lucrarea părintelui Cătălin Primejdie, 10 familii au fost ajutate cu îmbrăcăminte, lenjerie pentru pat, pături, 100 perechi de încălțăminte (adulți și copii), hăinuțe pentru copii, 5 televizoare și jucării.

În funcție de nevoi, periodic, aceste familii vor fi vizitate și ajutate. Implicarea bisericii în filantropie nu are și nu trebuie să aibă limite. Fiecare dintre noi, după chipul lui Hristos și urmând porunca Lui, este chemat să fie iubitor de oameni, filantrop. (Claudiu Românu)