Spectacolul „Sara Bună lui Crăciun” la Moldova Nouă!

20 December 2021 Off By Herea Darius
Spectacolul „Sara Bună lui Crăciun” la Moldova Nouă!

În duminica dinaintea Praznicului Nașterii Domnului Iisus Hristos la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” a avut loc un spectacol de Crăciun Intitulat „Sara Bună lui Crăciun” organizat de către Centrul de Tineret „Sfânta Varvara” Moldova Nouă.

De aproape doi ani de zile, România este prinsă în ceea ce poate fi numit „temnița COVID-19” iar astfel de evenimente au fost dorite și așteptate cu multă emoție de către creștinii din orașul Moldova Nouă.

În prezența unui număr însemnat de credincioși pe soleea bisericii au urcat părinții copiiilor de la centrul de tineret și au deschis spectacolul prin interpretarea unui bogat buchet de Colinde. Au urmat apoi copiii de la Centrul de Tineret coordonați de doamna profesor Claudia Mărculescu prezentând o piesă de Crăciun menită să aducă vestea nașterii pruncului Iisus.  

În încheiere copiii au primit pe lângă aplauzele credincioșilor prezenți dulciuri oferite de Moș Crăciun venit special pentru acest eveniment.

În cuvântul de mulțumire părintele Ion Nedelcu a relatat : „Acum este vremea nu pentru învățături, ci pentru slavoslovire, nu pentru povețe, ci pentru mulțumire, nu pentru a propune lecții, ci pentru a vădi bucurie. Deci, cu recunoștință să dăm slavă Domnului și să ne bucurăm întru numele Lui cel sfânt. Slavă negrăitei Tale milostiviri, Doamne, care nu ne-ai părăsit în căderea noastră amară! Slavă nesfârșitei Tale înțelepciuni, care ne-a întocmit un chip de mântuire atât de minunat! Slavă proniatoarei Tale purtări de grijă pentru noi, că ne-ai chemat să fim părtași harului Tău răscumpărător! Veniți să-L mărim pe Domnul, care a căutat spre smerenia robilor Săi! Amin.”