Ghetuțele lui Moș Nicolae la Moldova Nouă

15 December 2019 Off By Herea Darius
Ghetuțele lui Moș Nicolae la Moldova Nouă

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie la Parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă, s-a desfășurat Campania Umanitară Ghetuțele lui Moș Nicolae, beneficiind de aceasta peste 80 de copii.

Beneficiarii acestei campanii au fost copiii cuminți și cu nevoi speciale din orașul Moldova Nouă. Moș Nicolae nu a uitat de copiii plăcuți lui și a lăsat sub bradul de la biserică ghetuțe îmblănite pentru sezonul rece. Cuvintele Sfântului Apostol Pavel „să nu cautăm ale noastre, ci ale aproapelui”,  au fost motto-ul credincioșilor care s-au implicat în acestă campanie și au dăruit din iubire și celorlalți. În această dăruire se descoperă taina iubirii şi în acest sens a zis Hristos că mai fericit este a da decât a primi.

Urmele de bucurie lăsate pe chipurile copiilor a trezit în sufletele credincioșilor dorința de a amplifica și de a prioritiza astfel de acțiuni de binefacere, constatând încă o dată că în orașul de pe malul Dunării viețuiesc foarte multe familii nevoiașe, copii lăsați în grija bunicilor și cu multe lipsuri, dar cu un suflet curat și cu o mare dorință de a se face plăcuți lui Dumnezeu. (Protopop Bogoliub Martinovici)