În colindă la Așezământul social-monahal „Țara Almăjului”

20 December 2022 Off By Herea Darius
În colindă la Așezământul social-monahal „Țara Almăjului”

Urcușul duhovnicesc din Postul Crăciunului, spre Praznicul Nașterii Domnului,  continuă și în Protopopiatul Băile Herculane. În după-amiaza zilei de luni, 19 decembrie 2022, părintele protopop Iosif Frenț al Protopopiatului Băile Herculane, părintele coordonator Bogdan Belu, doamnele profesoare Georgeta Telehoi și Camelia Bariț au mers la Așezământul social Țara Almăjului, alături de tinerii de la Centrul Catehetic „Sfântul Apostol Andrei” – Valea Cernei, pentru a-i colinda pe cei 62 de bătrâni care sunt îngrijiți la acest așezământ social-monahal.

„În această perioadă premergătoare Praznicului Nașterii Mântuitorul nostru Iisus Hristos, mai mult ca oricând, trebuie să ne arătăm dragostea unii față de alții, mai ales față de cei ce se află în suferințe și neajunsuri, așa cum și Mântuitorul a arătat-o și o arată întodeauna față de noi.”, a precizat părintele protopop Iosif Frenț.

La final, bătrânii au primit fructe, cărți de rugăciune și iconițe din partea colindătorilor, observându-se pe chipul lor bucuria Nașterii Pruncului Sfânt în peștera din Betleem, care vine cu binecuvântare peste sufletele noastre. (Claudiu Românu)