Aviz de gospodărire a apelor pentru un proiect al Mănăstirii Călugăra, județul Caraș-Severin

22 February 2021 Off By Herea Darius
Aviz de gospodărire a apelor pentru un proiect al Mănăstirii Călugăra, județul Caraș-Severin

Mănăstirea Călugăra, localitatea Ciclova Montană, oraș Ora­vița, județul Caraș-Severin, intenţionează să solicite de la Admi­nistra­ția Bazinală de Apă Banat aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii „Construire case monahale în regim de înălțime parter Mănăstirea Călugăra” în localitatea Ciclova Montană – Ora­vița, județul Ca­raș-­Severin.

Această investiţie este nouă.

Ca rezultat al procesului de producţie vor apărea permanent următoarele ape uzate: din ape menajere, ce se vor evacua într-un bazin vidanjabil, vidanjarea se va face de către AQUACARAS S.A. ori de câte ori va fi necesar.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Mănăstirea Călugăra, localitatea Ciclova Montană, oraș Oravița, județul Caraș-Severin, respectiv arhimandrit Casian Onița, tel.: 0721.257.578.