ATOR Banatul de Munte organizează o campanie de donare de sânge

28 October 2021 Off By Herea Darius
ATOR Banatul de Munte organizează o campanie de donare de sânge

În perioada 2-4 noiembrie 2021, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte și Episcopia Caransebeșului, în parteneriat cu Centrul De Transfuzie Sanguină din Reșița, organizează Campania de donare de sânge „Împreună dăruim viață”, cu scopul de a încuraja donarea de sânge benevolă, dar și pentru a ajuta centrul de transfuzie, care se află în criză de donatori.

În această perioadă, voluntarii ATOR Banatul de Munte, alături de alți invitați precum Liga Studenților UBB din Reșița, Asociația Guerilla MC Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin vor dona sânge pentru a sprijini Centrul de Transfuzie Sanguină. Bonurile valorice primite în urma donării vor fi folosite în cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, care va avea loc la începutul lunii decembrie, în cadrul căreia vom cumpăra alimente și dulciuri pentru familii nevoiașe de pe raza județului.

În acest sens, încurajăm orice persoană care e dornică, să se alăture campaniei noastre în perioada 2-4 noiembrie, sprijinind astfel donarea benevolă de sânge și contribuind la salvarea de vieți.

Menționăm, de asemenea, că toți voluntarii campaniei vor lua toate măsurile necesare de siguranță și igienă, astfel încât orice pericol de expunere la infecția cu Covid-19 să fie eliminat. Totodată, pe cei care doresc să doneze îi informăm cu privire la faptul că certificatul verde nu este necesar pentru a putea dona sânge.

Pentru mai multe detalii cu privire la campania noastră, vă invităm să ne contactați la următoarele numere de telefon: 0761873954 (Nadia Popescu, coordonatorul campaniei „Împreună dăruim viață”) sau 0784983382 (George Lăpădat, coordonatorul Departamentului de Relații Externe al ATOR Banatul de Munte).