Comunicat: Arhiepiscopia Bucureștilor va comemora victimele de la „Colectiv” la 7 ani de la tragedie

29 October 2022 Off By Herea Darius
Comunicat: Arhiepiscopia Bucureștilor va comemora victimele de la „Colectiv” la 7 ani de la tragedie

Arhiepiscopia Bucureștilor organizează duminică o slujbă de pomenire pentru victimele incendiului de la „Colectiv”. Programul a fost anunțat într-un comunicat transmis redacției.

Text integral:


Pomenirea victimelor incendiului de la „Colectiv” – 7 ani de la tragedie

Întrucât în data de 30 octombrie 2022 se împlinesc 7 ani de la tragicul eveniment din fostul club „Colectiv”, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza săvârşirea unei slujbe de pomenire, duminică, 30 octombrie 2022, la biserica Sfântul Nicolae – Broşteni din Bucureşti.

Programul liturgic prilejuit de acest eveniment este următorul:

ora 8.30Slujba Sfintei Liturghii, care va fi săvârșită în biserica parohiei Sfântul Nicolae – Broșteni situată în apropierea fostului club „Colectiv”;

ora 12.00Slujba parastasului, care va fi săvârșită în curtea bisericii Sfântul Nicolae – Broșteni, la monumentul edificat în memoria tinerilor de către Arhiepiscopia Bucureștilor, la inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel;

ora 13.00Slujba parastasului, care va fi săvârșită în fața fostului club „Colectiv” de un sobor format din 10 preoți.

Cu acest prilej va fi depusă o coroană de flori din partea Părintelui Patriarh Daniel în memoria celor pomeniți. (www.basilica.ro)

Biroul de Presă al Patriarhiei Române