Activitate social-filantropică în Parohia Mehadia

15 January 2019 Off By Herea Darius
Activitate social-filantropică în Parohia Mehadia

În Duminica după Botezul Domnului, numeroși credincioși au participat la slujba Utreniei și a Sfintei Liturghii, săvârșite de către părintele paroh Petru Danci, în Biserica cu hramurile „Sfântul Ierarh Nicolae” și „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul” din Parohia  Mehadia.

De la începutul anului 2019, Anul Omagial al Satului Românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari), în parohia Mehadia s-a desfășurat o activitate social-filantropică, în cadrul căreia, duminică, s-au pregătit și s-au împărțit pachete pentru credincioși și pentru copiii Grădiniței cu program prelungit Mehadia.

La final, părintele paroh a rostit cuvântul de învățătură, vorbind și despre mântuirea sufletului pe care o poți primi de la Dumnezeu prin astfel de activități, în care ajuți pe aproapele tău ca pe tine însuți. Părintele a mulțumit lui Dumnezeu, dar și credincioșilor, pentru ducerea la bun sfârșit a acestei activități: „Îndeplinind porunca «Să-ţi iubeşti aproapele ca pe tine însuţi!», credinicoșii acestei parohii au ajutat, și de această dată, pregătind și împărțind, în Duminica după Botezul Domnului, 150 de pachete pentru credincioșii nevoiași și 60 de pachete pentru copiii Grădiniței cu program prelungit Mehadia. Mulțumim tuturor credincioșilor parohiei pentru implicarea în viața socială – filantropica din parohia noastră”. (Claudiu Românu)