Întâlnirea Cercului Pastoral Bocșa

29 January 2020 Off By Pavel Canea
Întâlnirea Cercului Pastoral Bocșa

Într-o atmosferă sărbătorească Parohia Izgar din Protopopiatul Reșița, a găzduit în ziua de 27 ianuarie prima întânire din noul an 2020 a preoților din Cercul pastoral-misionar Bocșa. În biserica cu hramul «Adormirea Maicii Domnului», mulți credincioși ai micii parohii rurale, au participat la orele serii la oficierea Vecerniei de către preoții Sorin Belu de la Parohia Șoșdea, Mihai Sima de la Biniș și Ovidiu Mezeniuc de la Doclin, ceilalți părinți participând și dând răspunsurile la strană.

La final, părintele Mihai Sima a susținut un frumos cuvânt, cu tema «Mântuitorul Iisus Hristos binecuvântează copiii: pastorația copiilor și îndemnuri scripturistice cu privire la această activitate», captivând asistența. În încheiere, părintele Petrică Ghimboașă, coordonator al cercului, a transmis bucuria de a fi fost împreună, clerici și credincioși, mulțumind părintelui Mihai pentru referatul care s-a ridicat la înălțimea demnității preoțești.

Apoi, din grija părintelui paroh Ion Liuba și a femeilor din Comitetul Parohial, toți preoții  au participat la o agapă frățească, unde au avut loc discuții legate de problemele întâmpinate pe plan administrativ în anul precedent și cum au fost rezolvate acestea. Părintele coordonator Petrică Ghimboașă a prezentat în final preoților prezenți propunerile cu întâlnirile ce se vor derula în anul acesta. (Pr. Ion  Liuba)