„Ghetuțele lui Moș Nicolae” la Parohia „Sfinții Arhangheli” Reșița

9 December 2021 Off By Herea Darius
„Ghetuțele lui Moș Nicolae” la Parohia „Sfinții Arhangheli” Reșița

Și în acest an, ca de fiecare dată, Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” – Reșița, a derulat în perioada 15 noiembrie – 06 decembrie 2021, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian – Episcopul Caransebeșului, Campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae.”

La finele acestei campanii, la care credincioșii parohiei au contribuit fiecare după posibilități, dar și din donațiile unor oameni de bine din afara parohiei și a județului, s-a adunat suma de 6.000 de lei. Din această sumă au fost cumpărate 47 de perechi de ghetuțe ce au fost împărțite astăzi, 8 decembrie, tuturor copiilor preșcolari și școlari de la școala din cartierul reșițean Mociur. Din banii rămași se vor mai achiziționa încă  13 perechi de ghetuțe ce vor fi împărțite altor copii, numărul total al beneficiarilor ajungând astfel la 60.

Pentru ca această campanie să se desfășoare cât mai eficient s-au implicat pr. paroh Gheorghe Șuveți – protopopul Reșiței, preoții slujitori Cristian Manole și Florin Cosmin Cosma, precum și asistentul social al parohiei, doamna Monica Anghel.

 Mulțumim pe această cale Bunului Dumnezeu și credincioșilor ce au ajutat la aducerea bucuriei în inimile acestor copii în pragul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. (Pr. Cosmin Cosma)

 „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire!”