Ghetuțe și tablete pentru copiii din Moldova Nouă

7 December 2020 Off By Herea Darius
Ghetuțe și tablete pentru copiii din Moldova Nouă

Campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae” organizată de Episcopia Caransebeșului s-a desfășurat și în orașul de pe Clisura Dunării prin implicarea Parohiei Adormirea Maicii Domnului, Parohiei Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și a tinerilor de la Centrele de Tineret de pe raza orașului.

În cadrul campaniei au fost distribuite peste 30 de perechi de ghete îmblănite, copiilor nevoiași din orașul Moldova Nouă. Având în vedere situația epidemiologică și contextul actual al desfășurării cursurilor în mediul online, pentru a facilita accesul la orele de curs, au fost oferite  și 11 tablete elevilor care nu au avut posibilitatea achiziționării unui astfel de dispozitiv.

„Hristos ne spune că dacă hrănim pe cel flămând s-au îmbrăcăm pe cel sărman,  nu facem altceva decât să ne îndreptăm atenția spre El.Atunci când facem o faptă bună cuiva, avem conştiinţa că în acela se află Hristos, că El se identifică cu cel mai amărât om din această lume. Ajutorul este unul concret şi are un conţinut spiritual. Noi îi ajutăm pe cei care au nevoie de atenția noastră specială pentru că în ei este chipul lui Hristos”, a precizat părintele Ion Nedelcu.