Înscrieri participanți la ITO Craiova 2019

26 July 2019 Off By Pavel Canea
Înscrieri participanți la ITO Craiova 2019

Departamentul de tineret al Episcopiei Caransebeșului organizează, în această perioadă, înscrieri pentru formarea grupului de tineri care vor reprezenta eparhia noastră la Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox, ce va avea loc la Craiova, în perioada 5-8 septembrie 2019.

Evenimentul, cu caracter internațional, își propune să adune la Craiova peste 2.500 de tineri cu vârste cuprinse între 16-35 ani, care vor participa la un amplu program de formare spirituală, culturală și în plan educativ.

Tema întâlnirii din acest an este: „Cu toții suntem un Potir: Credință, Nădejde, Dragoste”. Mai multe informații referitoare la programul întâlnirii pot fi aflate accesând pagina web: www.ito2019.ro.

Din Episcopia Caransebeșului, vor participa, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, 40 de tineri cu vârste cuprinse între 16-35 ani, de pe întreg cuprinsul eparhiei.

În selecția tinerilor participanți se va ține seama de o serie de criterii, precum: participarea efectivă a tinerilor la viața liturgică și socială a Bisericii, apartenența tinerilor la o organizație de tineret a Bisericii –  ATOR Banatul de Munte sau centrele de tineret din cuprinsul eparhiei, precum și elevii cu rezultate foarte bune la învățătură și la olimpiadele școlare.

 Astfel, tinerii care doresc să participe la ITO Craiova 2019, sunt rugați să completeze formularul de înscriere pus la dispoziție de Departamentul de tineret al eparhiei, persoană de contact: Anita Radics – responsabil ATOR Banatul de Munte, tel. 0726.561.449, e-mail: ator.bm@yahoo.com.

Termenul până la care doritorii se pot înscrie, în condițiile mai sus amintite, este 30 Iulie 2019.