„Ghetuțele lui Moș Nicolae” la Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Vasiova, ed. a II-a

7 December 2021 Off By Herea Darius
„Ghetuțele lui Moș Nicolae” la Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Vasiova, ed. a II-a

Cu prilejul sărbătorii Sf. Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Bocșa Vasiova a fost finalizată cea de-a doua ediție a campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”.

În acest an, benficiarii darurilor venite din partea lui Moș Nicolae au fost din Vasiova, dar și din Bocșa Română, cartierul „Nufărul”, mijlocitor fiind părintele Valentin Costea.

Așadar, duminică 5 decembrie 2021, după săvârșirea slujbei Sfintei Liturghii și Împărtășirea credincioșilor cu sfântul trup și sânge al Domnului, și luni, 6 decembrie 2021, după săvârșirea vecerniei, preotul paroh dr. Daniel Crecan a cerut îngăduință enoriașilor prezenți pentru a împărți darurile Sfântului Nicolae unora dintre copiii nevoiași ai Bocșei.

Alăturându-se campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, Centrul Catehetic „Vasiova” și voluntarii de la Biblioteca Orășenească „Tata Oancea” Bocșa au adunat aproximativ 1000 de lei din care au fost cumpărate încălțăminte, dulciuri și jucării pentru șapte copii proveniți din familii defavorizate.

De sărbătoarea Sf. Ier. Nicolae la Parohia „Nașterea Maicii Domnului”  Vasiova s-a dat startul sărbătorilor de iarnă, dar și a unei noi campanii umanitare intitulată „Darul lui Moș Crăciun”, ediția a II-a.