„Alaiul Colindătorilor”, vestitor al Nașterii Domnului la Caransebeș

16 December 2021 Off By Herea Darius
„Alaiul Colindătorilor”, vestitor al Nașterii Domnului la Caransebeș

Sâmbătă, 18 decembrie, începând cu ora 15, Episcopia Caransebeșului vă invită la tradiționalul Alai al colindătorilor, spectacol în cadrul căruia formațiile corale din întreaga eparhie aduc, în Cetatea Caransebeșului, vestea bună a Nașterii Domnului

Steaua Betleemului strălucește din ce în ce mai puternic pe cerul vieții noastre, anunțând apropierea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Cu acest prilej, Episcopia Caransebeșului invită toți credincioșii, sâmbătă, 18 decembrie, începând cu ora 15, prin spectacolul de colinde „Alaiul Colindătorilor”, să se alăture păstorilor și magilor care s-au închinat Mântuitorului Hristos.

În debutul spectacolului, Ansamblul „Virtuozii Semenicului” vor interpreta colinde vocal-instrumentale în curtea reședinței episcopale. Spectacolul va fi susținut de formații corale din localitățile eparhiei, care se vor deplasa în alai de la reședința episcopală din Caransebeș la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului”, unde vor susține recitaluri de colinde.

La bucuria propovăduirii prin colindă a veștii bune, va lua parte și Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului. Intrarea este liberă și sunt invitați toți cei care doresc ca, prin comuniune, să clădească, inimă lângă inimă, un lăcaș în care Fiul lui Dumnezeu, prin a Sa întrupare, să pogoare bucuria și pacea cerească.