Olimpiada Națională de Religie

Tabel comisia centrala

Loturi judetene OLIMPIADA CS 2019

 

Olimpiada Naţională de Religie pentru Seminarii şi Licee Teologice Ortodoxe se va desfășura în premieră la Caransebeş în perioada 8-12 mai. Ministerul Educaţiei a aprobat ca faza naţională a Olimpiadei de Religie pentru Seminarii Teologice şi Licee Ortodoxe din România să se desfăşoare anul acesta în municipiul Caransebeş unde, de peste 150 de ani funcţionează fără întrerupere o şcoală teologică cu tradiţie, Seminarul Teologic „Episcop Ioan Popasu”. Episcopia Caransebeșului în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Seminarul Teologic din Caransebeș organizează în premieră această activitate educaţională.

Premieră la Caransebeș – Olimpiada Națională de Religie pentru Seminarii şi Licee Teologice Ortodoxe

Joi, 9 mai, la Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Caransebeș a avut loc proba scrisă a Olimpiadei de Religie pentru Seminarii şi Licee Teologice Ortodoxe, faza națională. Competiția este organizată de Episcopia Caransebeșului în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Seminarul Teologic din Caransebeș, întrucât în municipiul Caransebeş funcţionează fără întrerupere o şcoală teologică cu tradiţie de peste 150 de ani.

Act de recunoștință adus Seminarului Teologic din Caransebeș

Festivitate de premiere pentru olimpici la faza națională

Participanții Olimpiadei de Religie pentru Seminarii şi Licee Teologice Ortodoxe, faza națională, ce s-a desfășurat ieri la Caransebeș, au avut parte după proba scrisă de un program cultural-artistic. La Casa de Cultură „George Suru” din municipiu au vizionat o piesă de teatru intitulată „Ciorbă cu bolovani” pusă în scenă de către trupa de teatru „A Fronte”, formată din elevi ai Seminarului Teologic „Ioan Popasu”.

Olimpiada – mai mult decât o competiție

                               Rezultate finale Olimpiada Națională de Religie