Înscrieri pentru Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte

27 May 2023 Off By Herea Darius
Înscrieri pentru Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte

Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului și Primăria Municipiului Reșița, are plăcerea de a anunța organizarea celei de-a doua ediții a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte. Evenimentul se va desfășura în perioada 18-20 iulie, în contextul aniversării a 7 ani de la înființarea organizației reprezentative de tineret a Eparhiei Caransebeșului și va reuni, la Reșița, un număr de 300 de participanți, tineri din județ, din mai multe zone ale țării și chiar din străinătate.

ITO Banatul de Munte va oferi, în cele 3 zile de activitate, o gamă diversificată de activități, dintre care amintim: o conferință pentru tineri, cu un invitat special, vânătoare de comori urbane, ateliere meșteșugărești, concerte în aer liber, foc de tabără, prilejuri de socializare, întâlnire cu oameni și personalități de seamă ale județului, schimburi de experiență, toate acestea fiind împletite cu participarea la momente de rugăciune și la Sfânta Liturghie, în ziua praznicului Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, la Mănăstirea Bocșa Vasiova.

Pentru participarea la acest mare eveniment al verii, în Caraș-Severin, organizatorii reuniunii au pus la dispoziție un număr de 20 de locuri pentru tinerii de pretutindeni, care doresc să participe la un eveniment marca ATOR Banatul de Munte și să guste dintr-un context în care tineri ortodocși din țară și chiar din străinătate se reunesc pentru a-și mărturisi crezul într-un glas. Cei care doresc să se înscrie, o pot face accesând acest formular online, locurile fiind limitate, după cum s-a amintit mai sus. Termenul limită de completare a formularului online de înscriere, de către doritori, este  31 mai, iar criteriile necesare înscrierii pot fi regăsite în formularul atașat, cel mai important dintre acestea fiind vârsta minimă a participanților, de 14 ani. (Sebastian Kradyel)