Campanie de donare de sânge la Moldova Nouă

11 May 2023 Off By Herea Darius
Campanie de donare de sânge la Moldova Nouă

Miercuri, 10 mai, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, și prin colaborarea dintre Protopopiatul Moldova Nouă,  parohiile din orașul Moldova Nouă și Centrul de transfuzie sanguină Reșița, s-a desfășurat o nouă campanie de donare de sânge la Spitalul Orășenesc din Moldova Nouă.

Acțiunea deja obișnuită a atras mulți credincioși care au răspuns afirmativ la chemarea preoților, fapt ce nu face decât să ne motiveze în astfel de acțiuni, care au ca unic scop ajutorarea aproapelui. Este minunat să vezi oameni care empatizează cu nevoile celorlalți, fără  a aștepta nimic la schimb.

Foarte mulți credincioși s-au prezentat încă de la primele ore pentru a putea dărui puțin din viața lor și altora. Peste 30 de persoane  s-au prezentat iar 25 au reușit să doneze, mulți dintre ei oferind și bonurile de masă primite de la Centru de Transfuzie, Cantinei Sociale din Parohia „Sf. M. Mc. Gheorghe din Moldova Nouă”. Această campanie nu a făcut altceva decât să arate că a fi creștin înseamnă în primul rând a fi iubitor de semeni. (Pr. Gheorghiță Băloi)